HAKKIMIZDA

BİLGİ VE BİRİKİMLE HEDEFE GÖTÜREN SÜRÜCÜ KURSU:

CEBECİ SÜRÜCÜ KURSU

 

Cebeci Sürücü Kursu, Başkent’te yılların trafik deneyimi ve birikimini sürücü adayları ile paylaşarak, trafik kazalarının en aza düşürme yolunda ilerliyor. Ülkedeki trafik kazalarının büyük bölümünün eğitimsizlikten kaynaklandığına inanan Cebeci Sürücü Kursu, amacına uygun eğitimin verilmesi dahilinde trafik kazalarının en aza indirebileceğini ve ölümlerin de minimum seviyelere düşürülebileceğine inanarak çalışıyor.

 

Sürücü adaylarına iyi hizmet vermeyi ilke edindiklerini söyleyen Cebeci Sürücü Kursu Müdürü Hacı AYGAR, amaçlarının yılların deneyimli eğitimcilerinin yeni trafiğe çıkacak olan adaylara en iyi trafik eğitimini vermek olduğunu söyledi. AYGAR, “İnsan Sevgisinin bizim için kutsal olduğunu bildiğimiz için hoşgörü ile umutların yarınlara taşınmasına yardımcı olmayı hedefliyoruz. Yıllardır verdiğimiz eğitimler ile binlerce insanı sürücü yaptık. En iyi eğitimin verilmesi için hem eğitmen kadromuzu en iyilerinden seçtik hem de eğitim salonlarımızı en güzel şekilde dizayn ettik” dedi.

 

İyi sürücünün iyi eğitimden geçtiğini de kaydeden AYGAR, “Sürücülerin dikkatli, sabırlı ve kurallara uyarak araç kullanmaları ile kazalarda meydana gelen her türlü kayıp azaltacaktır” dedi.